FinOp

U als ondernemer bent voor verschillende zaken bij FinOp & VvE beheer aan het juiste adres. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt om alles voor uw onderneming te laten verzorgen.

Een overzicht van onze diensten:

Administratie

Voor uw onderneming kunnen wij uw complete administratie voeren. U hoeft hiervoor alleen maandelijks of per kwartaal uw financiële stukken klaar te leggen. Wij halen de stukken bij u op en zullen deze voor u invoeren. Per kwartaal verzorgen wij dan de btw aangifte.

Jaarrekening

Uiteraard stellen wij de jaarrekening voor u op. Wanneer u wilt kunnen wij u aan de hand van de resultaten advies geven om voor de toekomst nog meer uit uw onderneming te halen.

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Wij kunnen u de hele salarisadministratie uit handen nemen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u tijdig de salarisstroken ontvangt, de jaaropgave wordt verstrekt, de journaalposten worden opgesteld, vakantiegeld wordt gereserveerd en uitbetaald en de loonaangifte wordt verwerkt.

Belasting

Uw belasting aangifte, of het nu om een inkomstenbelasting of om bijvoorbeeld vennootschapsbelasting, wordt voor u gedaan. Wij regelen het voor u en uw fiscale partner.

Accountant

De administratie van het afgelopen boekjaar kunnen wij voor u controleren. Dit is nodig voor het verkrijgen van uw accountantsverklaring.

Financieel advies

Wanneer u wilt kunnen wij u adviseren over uw financiële plan of uw bedrijfsvoering. Graag zijn we u ook van dienst in het eventueel aanpassen van uw ondernemingsvorm en kunnen wij u adviseren over het doen van investeringen.

Waarom kiezen voor FinOP?  Één vast aanspreekpunt. Buitenkantooruren beschikbaar, ook voor afspraken. Gratis online boekhouden (Accountview). All-in pakket (incl. btw aangiftes, jaarrekening en inkomsten belasting ook voor de partner). Betaling per maand, Vaste indicatie van prijzen dus geen verrassingen achteraf. Bel nu 06-34923202 of vul het contact formulier in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ook als particulier ben u bij FinOp & VvE beheer aan het juist adres.

Belasting

Wij kunnen u helpen bij het invullen van uw belastingformulieren uiteraard ook voor uw partner en /of thuiswonende kinderen. Daarbij kunnen wij u met nog veel meer belastingzaken helpen denk hierbij aan schenkingen, nalatenschap, bezwaarschrift e.d.

Toeslagen

Tevens kunnen wij u helpen bij het aanvragen van o.a zorg of huur toeslag.

Huishoudboekje

Wij kunnen u inzicht geven in uw inkomsten en uitgaven. Daarbij kunnen wij u ook begeleiding door voor u de vaste lasten te betalen en uw administratie maandelijks bij te houden.

Voor onze particulieren tarieven zie: prijslijst